Online bestellen

Door gebruik te maken van ons assortiment, gecombineerd met de kennis en kunde van de onze drogisterij, kunnen wij u de beste service bieden die maar denkbaar is in Nederland.

Thuis blijven hoeft niet meer en wachten hoort tot het verleden. U bepaalt zelf wanneer u uw bewustwinkelen.nl zending gaat ophalen bij ons.

Hoe werkt Bewustwinkelen.nl

Met ruim 50.000 verschillende artikelen hebben wij alles wat u maar kunt bedenken. Het gehele assortiment van de drogist en van het reformhuis hebben wij voor u uit voorraad leverbaar.

Alles wat u bestelt voor 18:00 uur zullen wij leveren aan de Natuurdrogist Gorssel. Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk afgeleverd en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen wanneer uw bestelling binnen is.

Tip

Bent u niet in de gelegenheid om vanuit huis online te bestellen. Geen probleem! Bij ons in de drogisterij staan we u graag te hulp of kunt u zelfstandig een bestelling plaatsen op onze speciaal daarvoor ingerichte pc.

Betaling geen probleem!

U betaalt namelijk bij ontvangst van uw bestelling bij ons in de winkel.

Vragen of advies

Bij vragen of advies kunt u gewoon terecht bij ons in de winkel. Mocht uw gewenste product niet bij ons in de winkel voorradig zijn dan bestelt u  ze hier en haalt ze op bij onze winkel.

Bestel online: www.bewustwinkelen.nl